Βόλεϊ: Κλείνει Βαλκίερς ο ΠΑΟΚ

|
THESTIVAL TEAM

Κοντά στην απόκτηση του Bέλγου πασαδόρου, Ματίας Βαλκίερς, βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφές τις τελευταίες ημέρες.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Χόρχε Ελγκέτα, κατέληξε στον 27χρονο Βέλγο πασαδόρο ύψους 1,94 ο οποίος αυτή την περίοδο αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Λίντεμανς Άαλστ όπου και έμεινε για δύο χρόνια. Το καλοκαίρι του 2011 πήγε στην Νόλικο Μάασεϊκ όπου και παρέμεινε για μία τριετία κατακτώντας το πρωτάθλημα Βελγίου στην πρώτη του χρονιά. Η Μπελεντίγιεσι ήταν η πρώτη ομάδα που τον έπεισε να φύγει από το Βέλγιο το καλοκαίρι του 2014 και την επόμενη σεζόν επέστρεψε και πάλι στα πάτρια εδάφη για χάρη της Μένεν. Πέρσι πήγε ξενιτεύτηκε και πάλι για χάρη της Ζαλάου με την οποία πήρε το πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Σύμφωνα με το sport24.gr, οι επαφές των δύο πλευρών συνεχίζονται και όλα δείχνουν ότι είναι κοντά στην οριστική συμφωνία.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.