Κούρος: Παίζει ρόλο η απουσία της διοίκησης, θέλουμε την στήριξη του κόσμου

|
THESTIVAL TEAM

Για τα κρίσιμα παιχνίδια που έμειναν για τον Ηρακλή, αλλά και για τα προβλήματα με την διοίκηση, μίλησε ο αμυντικός του Γηραιού, Αλεξάνδρος Κούρος.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Arena Press»:

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Δεν είναι εύκολο να ακούει και να διαβάζει όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Δεν ξέρω που βρίσκει τη διάθεση και τη δύναμη να έρχεται στο γήπεδο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο. Είναι η αγάπη τους, η ζωή τους αυτή η ομάδα. Έρχονται να μας βοηθήσουν όσοι κι αν είναι στο γήπεδο».

Για τους αγώνες που απομένουν: «Όσο πάει και δυσκολεύει το πρωτάθλημα, το ξέραμε από την αρχή. Σίγουρα μπορεί να αλλάξει κάτι, το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Στα πόδια μας είναι. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει γιατί θα υπάρχει ξεκούραση. Αυτό μας λείπει ξέρουμε ότι και η συνέχεια θα είναι τελικοί. Όλα τα παιχνίδια ήταν τελικοί για εμάς».

Για την διοίκηση της ομάδας: «Η απουσία της διοίκησης σίγουρα παίζει ρόλο. Θα θέλαμε να είναι πιο κοντά μας. Να είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.