Ηρακλής: Νέες υποσχέσεις σε Ιντζόγλου, Πασά και Λουκίνα – Φεύγει ο Μπαρτολίνι

|
THESTIVAL TEAM

Η τακτική των προσφυγών απέδωσε καρπούς για κάποιους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που έλαβαν χρήματα που αντιστοιχούσαν σε οφειλές. Αυτόματα άλλοι παίκτες της ομάδας του “Γηραιού” έμειναν πιο πίσω σ’ αυτό το κομμάτι.

Όπως αναφέρει η bluearena.gr, είχαν έντονο προβληματισμό για την κατάσταση και δημιουργήθηκαν σκέψεις για προσφυγές. Βλέποντας άλλωστε πως μόνο υπό πίεση προσφυγών η διοίκηση δίνει χρήματα, θα είχε λογική αυτή κίνηση. Λευτέρης Ιντζόγλου, Γιάννης Πασάς και Γιάννης Λουκίνας σύμφωνα με τη bluearena.gr ήταν οι πιθανότεροι που θα ακολουθούσαν αυτό τον δρόμο.

Και οι τρεις είχαν συνάντηση χθες στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα για το θέμα. Ο Καγιούλης επιχείρησε να… ποντάρει στο φιλότιμό τους, ζήτησε κάποιες ημέρες υπομονή και έδωσε υποσχέσεις για πληρωμές σε διάστημα που θα έχει έσοδα η ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δεν πείστηκαν οι ποδοσφαιριστές, αφού η οφειλή παραμένει στο πρόσωπό τους. Παράλληλα βλέπουν πως σε άλλες περιπτώσεις διευθετήθηκε το πρόβλημα, ενώ στη δική τους όχι. Η διαφορετική αντιμετώπιση των υποθέσεων αυτόματα δημιουργεί ανισορροπία που ενοχλεί.

Κίνηση προσφυγής από Ιντζόγλου, Πασά και Λουκίνα δεν έγινε. Τουλάχιστον χθες. Μένουν στην ομάδα έχοντας το μυαλό τους στον αγώνα με την Ξάνθη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η παραμονή τους είναι απόλυτα βέβαιη όπως αναφέρει η bluearena.gr. Οι σκέψεις παραμένουν και τα όσα άκουσαν από τον Καγιούλη δεν ήταν τους έπεισαν.

Φεύγει ο Μπαρτολίνι 

Σχετικά με την περίπτωση του Μπαρτολίνι, παρ’ ότι επιχείρησαν στη Μίκρα να έχουν επαφή μαζί του, όπως έγινε με Ιντζόγλου, Λουκίνα και Πασά, ο Αργεντινός παραμένει άφαντος. Εμμένει στην προσφυγή του και είναι τόσο ενοχλημένος από την αντιμετώπιση που είχε από τον Καγιούλη που δεν προτίθεται να συναντηθεί μαζί του σύμφωνα με τη bluearena.gr. Ο Ηρακλής χάνει τον Μπαρτολίνι για ένα ποσό περίπου στις 20.000 ευρώ και μάλιστα είναι πιθανό να τον δει σε ανταγωνιστική ομάδα, στον Λεβαδειακό.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.