Ο Βλάνταν Ίβιτς, ομολόγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού, ότι λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο Αγρίνιο αποφάσισε την τελευταία στιγμή να παίξει με τρεις αμυντικούς (3-5-2), ενώ ξεκαθάρισε ότι υπολογίζει σε βοήθειες και από τον Κάτσε που επέστρεψε και αγωνίστηκε.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού:ο ζητούμενο σήμερα ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστείς, ειδικά όταν δεν κάναμε κανονικές προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω πως υπήρχε κίνδυνος για την ομάδα μου, αξίζαμε τη νίκη και συνεχίζουμε".

Για το γεγονός ότι επέλξε το 3-5-2: "Όταν φτάσαμε εδώ και όταν είδα τον αγωνιστικό χώρο, έκανα μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής και για αυτό αποφάσισα να παίξω με τρεις στην άμυνα".

Για τη ρεβάνς της Τούμπας: "Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με άλλο. Δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε απέναντι μας σήμερα μία καλή και οργανωμένη ομάδα, αλλά έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι".

Για την επανεμφάνιση του Έργους Κάτσε: "Ο Κάτσε είναι δικός μας παίκτης, πήγε για έξι μήνες δανεικός, γύρισε και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει. Για αυτό τον κρατήσαμε και θα τον χρησιμοποιώ από εδώ και πέρα".