Οι λόγοι που ο Βρύζας απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού

|
THESTIVAL TEAM

Παρελθόν, πριν καν ξεκινήσει η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, αποτελεί ο Ζήσης Βρύζας, που δεν θα αναλάβει τελικά τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα επικαλέστηκε…

απειλές προς το πρόσωπο του, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον επισκέφτηκαν μέχρι και στην προπόνηση της Εθνικής στην Αμερική, για να του ζητήσουν να μην πάει στο τριφύλλι.

Για τον Βρύζα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, από τη στιγμή που ισχυρίζεται ότι απειλείται αυτός και η οικογένεια του η συζήτηση σταματάει εδώ. Γιατί πάνω από όλα είναι το ανθρώπινο κομμάτι και ειδικά όταν μιλάμε για το ποδόσφαιρο, που είναι δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας, κάτι που κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν.

Το σκηνικό που έχει στηθεί δεν προκαλεί πλέον καμία εντύπωση, αυτοί που απείλησαν τον Βρύζα είναι οι ίδιοι με αυτούς που ζήτησαν με πανό στην Τούμπα να… πάει ο Σαλπιγγίδης εκεί που τον χειροκροτούν, δηλαδή στον Παναθηναϊκό. Επειδή ο Σάλπι έκανε το «λάθος» να ανταποδώσει το χειροκρότημα των πράσινων φιλάθλων προς το πρόσωπο του για την τετραετή παρουσία στην ομάδα, στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Άραγε, όλοι αυτοί οι κύριοι γνωρίζουν ότι ο 30χρονος επιθετικός απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι πρόταση που ήταν κατά 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως καλύτερη, για να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Μπορεί και να το ξέρουν, αλλά ποιος νοιάζεται. Όπως δεν θα νοιαστεί κανείς για τον Βρύζα στο μέλλον, αν κάνει το «λάθος» να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, ή την ΑΕΚ σε 5-10 χρόνια, πάλι «προδότης» θα είναι. Αυτή η κουβέντα δεν οδηγεί πουθενά. Αν στην πρόταση του Παναθηναϊκού έμπαινε σφήνα ο δικέφαλος του Βορρά τα πράγματα θα ήταν ξεκάθαρα και απόλυτα κατανοητά. Η απαίτηση όμως «μην πας εκεί για είσαι ΠΑΟΚ» ακούγεται κομμάτι υπερβολική στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: sday

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.