Ο Μάρκος Βελλίδης μιλά για την ομάδα της καρδιάς του!

|
THESTIVAL TEAM

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του ο Μάρκος Βελλίδης, όταν οι άνθρωποι της Δόξας Κορησσού τον βράβευσαν. Ο γκολκίπερ του Άρη ξεκίνησε την καριέρα του από την εν λόγω ομάδα και …

έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Δόξας Κορρησού για τη μεγάλη τιμή και δήλωσε στο novasports.gr.
-Τι σημαίνει αυτή η τιμητική διάκριση για σένα;
»Είναι πολύ μεγάλη τιμή αυτή που μου έγινε από τους δικούς μου ανθρώπους στην Κορησσό. Κάτι τέτοιες στιγμές σε τιμούν και σαν αθλητή και σαν άνθρωπο και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους όσους με σκέφτηκαν και τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση για το χειροκρότημά του. Αυτή η τιμητική διάκριση σημαίνει πάρα πολλά πράγματα για μένα. Τελικά αυτό που μένει είναι αυτές οι στιγμές χαράς. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τις ευχαριστίες μου. Μέσα από τέτοιες κινήσεις, παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις!»

-Δόξα Κορησσού…
»Είναι η ομάδα του χωριού μου. Εκεί όπου έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα, η ομάδα που αγαπώ και θα αγαπώ για πάντα. Η Δόξα αποτέλεσε το έναυσμα για να γίνω ποδοσφαιριστής και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Μέσα σ΄ αυτή την ομάδα υπάρχουν άνθρωποι που με βοήθησαν να βάλω γερές βάσεις, αλλά δεν θα ήθελα να σταθώ σε συγκεκριμένα πρόσωπα γιατί είναι σίγουρο πως θα ξεχάσω κάποιους. Τους αγαπώ όλους ανεξαιρέτως».

-Τι σκέφτεσαι κάθε που φορά που επιστρέφεις στο χωριό;
»Σκέφτομαι τα πάντα. Τα παιδικά μου χρόνια, τους φίλους μου, τους συγγενείς μου, το ξεκίνημα της ζωής μου. Εδώ ξεκίνησα και πάντα θα επιστρέφω με πολύ μεγάλη χαρά, γιατί πολύ απλά είναι ο τόπος μου».

-Πώς θα περιέγραφες την Κορησσό;
»Εγώ θα πρότεινα σε όσους δεν την γνωρίζουν, να την επισκεφτούν. Είναι ένα πανέμορφο ορεινό χωριό στο νομό Καστοριάς, με χίλιους ωραίους κατοίκους! Ελάτε να μας γνωρίσετε»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.