Στον Γιάννη Μιχαλήτσο αφιέρωσε το βραβείο του ο Νέρι Καστίγιο!

|
THESTIVAL TEAM

Το εγκώμιο του Γιάννη Μιχαλήτσου έπλεξε ο Νέρι Καστίγιο, που παρέλαβε σήμερα από τον πρώτο το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της…

19ης αγωνιστικής. «Ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς ( Γιάννη Μιχαλήτσο) που ήταν πολύ σημαντικός για μένα την περίοδο που πέρασε. Χωρίς τον μίστερ ούτε τα γκολ θα μπορούσα να βάλω, ούτε να παίξω καλά. Από την μέρα που κάναμε προπόνηση με τα άλλα τρία παιδιά μου μιλούσε κάθε μέρα και όταν πήρε την ομάδα μου έδειξε εμπιστοσύνη και μου έδωσε δύναμη για να τα καταφέρω όλα αυτά. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι και αν βοηθάω τον Άρη. Ευχαριστώ τον μίστερ και τον Γιάννη Κόντη που ήταν μαζί μου την δύσκολη περίοδο. Το αφιερώνω στον μίστερ και τον Κόντη αυτό το βραβείο, γιατί με πίστεψαν όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά… ».

Τα δυο γκολ του που έδωσαν στον Άρη νίκη -μέσα από ανατροπή- με τον Λεβαδειακό τον ανέδειξαν MVP της περασμένης αγωνιστικής με 49,69%, έναντι 49,65% του μέσου του ΠΑΟΚ και 0,66 του Μάριο Μπρέσκα του Αστέρα. Η βράβευση του Καστίγιο θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Και ο Γιάννης Μιχαλήτσος όμως εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη του στο Μεξικάνο επιθετικό του Άρη: «Αυτό το βραβείο το κερδίζει ο Νέρι όχι γιατί ήταν ο MVP στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά για όλη την προσπάθεια που έκανε το τελευταίο διάστημα. Δούλεψε πολύ και του βγήκε αυτή η απόδοση στο γήπεδο και πέτυχε σε τέσσερα παιχνίδια έξι γκολ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και δεν έχει ξαναγίνει. Βοήθησε την ομάδα και θα συνεχίσει να το κάνει, γιατί είναι και φιλότιμο παιδί και έχει μεγάλη ποδοσφαιρική αξία, τόνισε ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη και συνεργάτης του Μάνουελ Μασάδο.

 

Πηγή φωτό: pressaris.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.