ΆΡΗΣ προς φιλάθλους: ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είναι αληθινές οι κληρώσεις εισιτηρίων διαρκείας στο διαδίκτυο!

|
THESTIVAL TEAM

Για δήθεν διαγωνισμούς και κληρώσεις για τα…

εισιτήρια διαρκείας σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κάνει λόγο η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε ανακοίνωσή της, μέσω της οποίας, εφιστά την προσοχή των φίλων της ομάδας.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εφιστά την προσοχή στον κόσμο της ομάδας μας σχετικά με δήθεν διαγωνισμούς που αναρτήθηκαν το τελευταίο 48ωρο σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και αφορούν την κλήρωση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επισημαίνει προς πάσα κατεύθυνση ότι όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης και ηλεκτρονικό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή δια μέσου χρήσης αυτού ατόμου ή εταιρείας, το οποίο επιθυμεί συνεργασία ή δημιουργία όποιου διαγωνισμού, οφείλει να ακολουθεί τη νόμιμη διαδικασία που προβλέπει το καταστατικό της εταιρείας μας περί των πνευματικών και εμπορικών δικαιωμάτων.

Σε διαφορετική περίπτωση ο οποιοσδήποτε διαγωνισμός θεωρείται παράνομος και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη χρήση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της.

Υ.Γ.: Τα γεγονότα αυτά τα επισημαίνουμε για την ορθολογική και σωστή προστασία του κόσμου του ΑΡΗ, αλλά και της ίδιας της ομάδας μας». 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.