Δείτε τι γράφουν οι Σέρβοι για τις δηλώσεις του Σαλπιγγίδη- Πως παραφράζουν τα λόγια του, εις βάρος του ΠΑΟΚ

|
THESTIVAL TEAM

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε κάποιες ιδιαίτερες δηλώσεις μετά…

το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου αναφέρθηκε στην πίεση και στις επιθέσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι Σέρβοι ασχολήθηκαν με το θέμα, άλλαξαν όμως στη μετάφραση κάποια λόγια του Σάλπι, και όντας υπερβολικοί, δημιούργησαν μια κακή εικόνα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

Σύμφωνα με το PAOK24.com, στον τίτλο του κειμένου που υπάρχει στην ιστοσελίδα novosti, αναφέρεται: «Σαλπιγγίδης: Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ποδοσφαιρική κουλτούρα οι ξένοι παίκτες φοβούνται γιατί κάποιος μπορεί να τους σκοτώσει».

Αυτή η διαπίστωση… (γιατί δεν έγινε έτσι ακριβώς η δήλωση του Σαλπιγγίδη) ξεφεύγει και σίγουρα δημιουργεί κάκιστες εντυπώσεις.

Από εκεί και πέρα παρουσιάζουν και άλλες ατάκες του διεθνούς άσου: «Αυτή την σεζόν ήταν σα να έπαιζα στην ζούγκλα και ότι σε ποδοσφαιρικό γήπεδο…»

Στο κείμενο αναφέρεται επίσης ότι ο Σαλπιγγίδης έκανε κριτική στους οπαδούς και στο γεγονός ότι συχνά αυτή την σεζόν κατέστρεφαν τα αυτοκίνητα των παικτών.

«Ο βετεράνος άσος σημείωσε ότι αυτή την χρονιά στην Θεσσαλονίκη αισθάνονταν πως είναι κάτω από μεγάλη πίεση και πρόσθεσε: Όλοι περίμεναν ότι ο νέος ιδιοκτήτης Ιβάν Σαββίδης θα κέρδιζε αμέσως έναν τίτλο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ανταγωνιστικό. Οι καταστροφές αυτοκινήτων δεν βοηθούν τον ΠΑΟΚ».

Τέλος σε αυτό το Σερβικό αφιέρωμα τονίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 1985, ενώ του χρόνου οι ασπρόμαυροι θα παίξουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.