Μηχανάκια, εργαλεία, αποθήκες… τίποτα δεν άφηνε στο πέρασμα του 48χρονος από την Αλβανία

|
THESTIVAL TEAM

Έναν 48χρονο από την Αλβανία “ταυτοποίησαν” οι αστυνομικοί του τμήματος Πολυγύρου ως τον δράστη έξι κλοπών σε αποθήκες και μάντρες και μία κλοπή δίκυκλης…

μοτοσυκλέτας στον Άγιο Μάμα και στο Διονύσιο Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η λεία του ανέρχεται στα 4.540 ευρώ ενώ εις βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης βραδινές ώρες της 20/21-09-2007 όπως και από τα μέσα Οκτωβρίου 2011 έως τα τέλη Αυγούστου 2012 αφαίρεσε συνολικά από έξι αποθήκες εργαλεία, μηχανήματα, συσκευές και άλλα αντικείμενα, ενώ αφαίρεσε και μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα την οποία “έλυσε”, ορισμένα από τα οποία κράτησε στην οικία του, ενώ άλλα τα πέταξε σε απόμερο σημείο.

Στην οικία του 48χρονου, καθώς και σε απόμερο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, καθώς και τα μέρη της προαναφερόμενης μοτοσικλέτας τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 48χρονου, ο οποίος δε συνελήφθη, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.