Ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις άνδρες για την επίθεση κατά του Γ. Μπουτάρη

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην ταυτοποίηση τριών ακόμη ατόμων για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ιδιώτες, ηλικίας 34, 20 και 21 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς.

Σημειώνεται ότι χθες ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις Έλληνες 43, 57 και 44 ετών οι οποίοι βαρύνονται με τα αδικήματα της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης, ενώ ο 44χρονος είναι  αστυνομικός εν ενεργεία και υπηρετεί σε υπηρεσία γραφείου στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. 

Υπενθυμίζεται, πως για την επίθεση έχουν ήδη συλληφθεί τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία καταδικάστηκαν, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και ο 41χρονος που προπηλάκισε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, έχοντας στην αγκαλιά του, την κόρη του. Επίσης,συνελήφθη και ένας 17χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων. 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.