Από τα αντικαρκινικά φάρμακα στα αναβολικά – Πωλούσε τα πάντα το κύκλωμα

|
THESTIVAL TEAM

Περισσότερες από 16 κούτες με αναβολικά βρέθηκαν σε αποθήκη στην Πεύκη. Το άτομο στο οποίο ανήκει η αποθήκη σχετίζεται με τον φερόμενο ως υπαρχηγό του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα και έτσι όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί μόλις ξεκλείδωσαν ακόμη μια “πόρτα” της δράσης τους…

Στην αποθήκη στην Πεύκη οι αστυνομικοί έφτασαν μετά από πληροφορίες για τις κινήσεις ενός ατόμου που σχετίζεται με τον 64χρονο που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και θεωρείται το νούμερο δύο του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα. Στην αποθύηκη Εντοπίστηκαν αναβολικά για αθλητές του “μπόντι μπίλντινγκ” τα οποία θα εξεταστούν εάν είναι πρωτότυπα ή αντίγραφα. Αν πρόκειται για ψευδεπίγραφα φάρμακα θα ανοίξει δρόμος για νέα έρευνα ώστε να εντοπιστεί ο χώρος παρασκευής του και οι πιθανές διασυνδέσεις του κυκλώματος των αναβολικών με παράνομα εργαστήρια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” η οποία δημοσιεύει και τη φωτογραφία με τα αναβολικά που εντοπίστηκαν ο ιδιοκτήτης της αποθήκης της Πεύκης φέρεται να έχει αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα στη διακίνηση παράνομων αναβολικών.

Τα κέρδη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τεράστια και έτσι εξετάζονται τώρα οι πιθανές διασυνδέσεις του κυκλώματος των αντικαρκινικών με ένα ευρύτερο κύκλωμα διακίνησης σκευασμάτων.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.