Δικογραφία σε βάρος 17 κατοίκων της Λέσβου για τις επιθέσεις κατά προσφύγων και αστυνομικών

|
THESTIVAL TEAM

Δικογραφία σε βάρος πέντε κατοίκων της Λέσβου για σοβαρά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και κατά άλλων 12 για πλημμελήματα σχηματίστηκε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για τα πρώτα άτομα που ταυτοποιήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές ως ενεχόμενοι στην επίθεση κατά των προσφύγων και μεταναστών που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης,  αλλά και κατά των αστυνομικών δυνάμεων που επιχειρούσαν στην πλατεία. 

Οι κακουργηματικές πράξεις, που προς το παρόν έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία, είναι αυτές του εμπρησμού και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ενώ οι πλημμεληματικές κατηγορίες είναι πολλές με κύρια αυτή της στάσης. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη δικογραφία, καθώς η έρευνα συνεχίζεται, διαβιβάζεται στην Εισαγγελία πλημμελειοδικών Μυτιλήνης. 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.