Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και πετρέλαιο σε Κιλκίς και Σέρρες

|
THESTIVAL TEAM

Δύο άτομα συνελήφθησαν στον Προμαχώνα και σε περιοχή του Κιλκίς, για παραβίαση του τελωνειακού κώδικα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. 

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 34χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 85 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

Ακόμη, σε περιοχή του Κιλκίς, αστυνομικοί της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς συνέλαβαν χθες το βράδυ έναν 53χρονο, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 160 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.