Αθήνα: “Παρκαδόροι” στάθμευαν παράνομα τα Ι.Χ. πελατών νυχτερινών κέντρων, αντί 10 ευρώ

|
THESTIVAL TEAM

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα πέρασαν την περασμένη Κυριακή αστυνομικοί της Τροχαίας, στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών νυχτερινών κέντρων, στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς και έναν Έλληνα, οι οποίοι δούλευαν παρανόμως ως παρκαδόροι. Ειδικότερα, έναντι χρηματικού αντιτίμου των 10 ευρώ ανά όχημα και χωρίς την έκδοση απόδειξης, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 580 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.