Νεαροί άρπαζαν τσάντες πεζών γυναικών σε περιοχές της Ημαθίας

|
THESTIVAL TEAM

Τρεις περιπτώσεις αρπαγής τσαντών από πεζές γυναίκες σε περιοχές της Ημαθίας εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο 27χρονοι και ένας 19χρονος, Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι δύο νεαροί μαζί με 19χρονο συνεργό τους, με διαφορετικές συνθέσεις και χρησιμοποιώντας όχημα ιδιοκτησίας του ενός 27χρονου, την 12 και 13 Ιανουαρίου 2018, διέπραξαν σε περιοχές της Ημαθίας, τρεις αρπαγές τσαντών από πεζές γυναίκες, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα.

Τελικά, οι τρεις άνδρες εντοπίσθηκαν προχθές το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε περιοχή της Ημαθίας και συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. Ακόμη, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα ως μέσο τέλεσης των κλοπών, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ημαθίας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.