Στα χέρια της Ασφάλειας Λαμίας βρίσκεται υπόθεση εξαφάνισης σφραγίδων και ενός μπλοκ συνταγογράφησης φαρμάκων από το Τμήμα Γραμματείας των Εξωτερικών Ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Η απώλεια των παραπάνω, σύμφωνα με το lamiareport.gr, έγινε αντιληπτή το πρωί της Δευτέρας από την υπάλληλο της Γραμματείας, η οποία διαπίστωσε ότι η πόρτα του ερμαρίου στο οποίο φυλάσσονται τα μπλοκ συνταγογράφησης των φαρμάκων – που ενδεχομένως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τοξικομανείς για να προμηθευτούν ναρκωτικά- ήταν ξεκλείδωτη.

Επίσης ανοιχτό και αναστατωμένο ήταν το συρτάρι όπου η συγκεκριμένη υπάλληλος έκρυβε το κλειδί που άνοιγε το παραπάνω ερμάριο.

Από την καταμέτρηση που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι έλειπε ένα 50φυλλο μπλοκ για φάρμακα μονής διαγράμμισης, αλλά και τέσσερις σφραγίδες, της προϊσταμένης και των υπαλλήλων του Τμήματος. Επίσης κάποια προσωπικά αντικείμενα που φυλάσσονταν στα συγκεκριμένα συρτάρια.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, ενώ είναι γνωστά και τα νούμερα των συνταγών που ενδεχομένως θελήσει να χρησιμοποιήσει ο δράστης ή οι δράστες της κλοπής.