Έκρηξη σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων άγνωστοι τα ξημερώματα σε Κορινθία και Φωκίδα.

Ειδικότερα, προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ, στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, στην Κορινθία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι προσέγγισαν περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης το μηχάνημα, που ήταν εγκατεστημένο σε χώρο στάθμευσης δίπλα από εμπορικό κέντρο.

Στη συνέχεια προκάλεσαν έκρηξη, πήραν μέσα από το μηχάνημα άγνωστο μέχρι τώρα χρηματικό ποσό και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Όπως αναφέρουν τα nea.gr, o θόρυβος που προκλήθηκε από την έκρηξη, αναστάτωσε τους κατοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ληστές των ΑΤΜ χτύπησαν και στο Πολύδροσο της Φωκίδας. Στις 3 ώρα τα ξημερώματα ανατίναξαν ATM τράπεζας που είναι στην πλατεία του Πολυδρόσου με την διοχέτευση αερίου και στη συνέχεια πήραν τις δύο κασετίνες και απομακρύνθηκαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας οι δράστες πήραν μαζί τους 42.000 ευρώ που ήταν μέσα στο ATM, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής μέσα στη νύχτα άκουσαν την τρομερή έκρηξη αλλά δεν πρόλαβαν να δουν τίποτα περισσότερο καθώς μέσα στο σκοτάδι οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που οι δράστες επεκτείνουν τη δράση τους στην περιοχή καθώς μέχρι τώρα  ανατινάξεις ATM σημειώνονταν στην περιοχή της Αταλάντης.