Θεσσαλονίκη: Στη φάκα λαθροδιακινητές στο Καλοχώρι

|
THESTIVAL TEAM

Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, βρίσκονται από σήμερα τα ξημερώματα δύο αλλοδαποί λαθροδιακινητές.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ενημέρωσης του Κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης από το Λιμενικό Σώμα Θεσσαλονίκης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν σήμερα (13-10-2017) τα ξημερώματα στο Καλοχώρι, δύο αλλοδαπούς – οδηγούς Ι.Χ. φορτηγών ηλικίας 33 και 26 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν πλησίον των οχημάτων μαζί με έξι (6) αλλοδαπούς, που στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι αλλοδαποί εισήλθαν βραδινές ώρες χθες (12-10-2017) στην ελληνική επικράτεια από την ελληνοτουρκική μεθόριο και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα εκ των παραπάνω φορτηγών. Επίσης προέκυψε ότι για την παράνομη μεταφορά τους κατέβαλαν χρηματικό ποσό σε συνεργό των συλληφθέντων, έχοντας ως τελικό προορισμό έτερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.