Μάλγαρα: Χειροπέδες σε ζευγάρι που μετέφερε ηρωίνη

|
THESTIVAL TEAM

Ένα ζευγάρι που ενέχεται σε οργανωμένο κύκλωμα κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών συνέλαβαν χθες το βράδυ, στα Μάλγαρα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 51 και 28 ετών (άνδρας – γυναίκα αντίστοιχα- ζευγάρι), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο Σταθμό Διοδίων Μαλγάρων εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 51χρονος και επέβαινε η 28χρονη. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μετέπειτα, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς και του Τελωνείου Ευζώνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα τρία δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 968 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και δύο κινητά τηλέφωνα. Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς, απόκρυψης και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.