Δεκατέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Συνολικά 14 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων για άτομα, που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί συνέλαβαν 14 άτομα, για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι κάτωθι περιπτώσεις :

– Απογευματινές ώρες χθες (10-07-2017) στο κέντρο της πόλης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης νεαρός αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (50,4) γραμμαρίων.

– Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες (10-07-2017), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, 25χρονο αλλοδαπό, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κοκαΐνης βάρους (7,2) γραμμαρίων. Σημειώνεται ότι ο δράστης στην θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ όπως προέκυψε από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα σε βάρος του εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.