Θεσσαλονίκη: Πας για μπάνιο και γυρνάς… χωρίς παντελόνι!

|
THESTIVAL TEAM

Θύματα κλοπής έπεσαν σύμφωνα με καταγγελία λουόμενοι σε παραλία της Επανομής στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται στην καταγγελία οι δράστες διέρρηξαν τα αυτοκίνητα και μεταξύ άλλων έκλεψαν κινητά, φωτογραφική μηχανή και χρήματα που είχαν αφήσει τα θύματα μέσα στο αυτοκίνητο τους.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που λουόμενοι στην περιοχή της Επανομής, πέφτουν θύματα κλοπής, οι οποίοι επισημαίνουν πως απαιτείται ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή.

Αναλυτικά η καταγγελία του σκηνοθέτη Ζάχου Σαμολαδά:

“Αναζητώντας λίγη δροσιά μας ήρθε η κρυάδα. Κλοπή κινητών στον ποταμό της Επανομής, διάρρηξη αυτοκινήτου και μια όμορφη μέρα πήρε την κάτω βόλτα.Οι κλέφτες Έλληνες ή αλλοδαποί αφού άνοιξαν το αυτοκίνητο έκλεψαν : ένα παντελόνι (με κλειδιά και άλλα χρήσιμα) το οποίο βρήκα 300 μέτρα μακριά από το αυτοκίνητο με όλα τα υπάρχοντα εκτός από 1,5 ευρώ που είχα σε κέρματα, δύο κινητά και μια φωτογραφική μηχανή. Ο/Οι κλέφτες άφησαν πίσω τους πορτοφόλι με κάρτες, ταυτότητες και άλλα έγγραφα πολύτιμα και έφυγαν με τα κινητά μας. Άφησαν πίσω ζημιά στο αυτοκίνητο, την αίσθηση ότι δεν υπάρχει καμία ασφάλεια γύρω μας, την αίσθηση της αυτοπροστασίας με κάθε δυνατό και νόμιμο μέσο και την απορία πιο από τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα γύρω μας ήταν του δράστη.

Ίσως το λευκό με πινακίδες ΗΜΤ….., ή το σκούρο μπλε με πινακίδες Σερβίας, ή το τρίτο με πινακίδα ΙΤΟ…..

Δεν είναι τόσο για την απώλεια των κινητών, όσο για το περιεχόμενο, με φωτογραφίες των παιδιών και όμορφες στιγμών ανθρώπων που κάποτε είχαν πίστη στο ανθρώπινο είδος.

Και μετά αρχίζει η οδύσσεια του μπλοκαρίσματος κωδικών, των application των τραπεζών και η στιγμή που θέλεις να καταγγείλεις το γεγονός.

Ω του θαύματος η αστυνομία από την Επανομή μεταφέρθηκε στους Νέους Επιβάτες και εκεί πια όλες οι καταγγελίες. Ποιος γελοίος νους το σκέφτηκε αυτό; Σε μια άκρως τουριστική περιοχή να μην υπάρχει αστυνόμευση;….

Έτσι λοιπόν χωρίς κινητό μέχρι νεωτέρας κι αύριο υπομονή, αφού τελειώσω με όλα τα γραφειοκρατικά θα επιστρέψω.

Εκτός από μένα έκλεψαν και άλλους στην περιοχή. Το διαπίστωσα κοιτώντας τα πεταμένα παντελόνια μέσα στα χωράφια.

Θα επιστρέψω στον ποταμό αλλά αυτή τη φορά θα πάρω τα μέτρα μου. Και αλίμονο σε όποιον πιάσω”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.