Συνελήφθησαν στην Κοζάνη δύο Αλβανοί που κουβαλούσαν 10 κιλά χασίς (ΦΩΤΟ)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης, μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς,  2 Αλβανοί ηλικίας 15 και 41 ετών, για εισαγωγή στην χώρα και μεταφορά μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Τα δύο άτομα εντοπίστηκαν πεζά σε αγροτική περιοχή της Κοζάνης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε να μεταφέρουν σε σακίδιο πλάτης συνολικά 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες, με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 9 κιλών και 787 γραμμαρίων, τα οποία είχαν εισάγει στη χώρα το προηγούμενο διάστημα.

Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν, όπως και επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 41χρονου.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα, ενώ σε βάρος του 41χρονου προέκυψε ότι εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.