Πέντε κλοπές σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκαν το τελευταίο 24ωρο

|
THESTIVAL TEAM

Συνολικά πέντε περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν το τελευταίο 24ωρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, Αμπελοκήπων και του Αστυνομικού Τμήματος Βασιλικών.

Συγκεκριμένα:

• Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ομογενούς, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά τον Σεπτέμβριο του 2016, σε διαφορετικό χρόνο, προέβη στην κλοπή δίκυκλου μοτοποδηλάτου και τσάντας διερχόμενης γυναίκας που περιείχε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της έγγραφα. Σημειώνεται ότι στη δεύτερη περίπτωση αναφέρθηκε τραυματισμός της παθούσας, η οποία είχε μεταφερθεί με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης. Επιπρόσθετα και στο πλαίσιο των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι το κινητό της τηλέφωνο που είχε αφαιρεθεί, αγοράστηκε τον επόμενο μήνα από ημεδαπό άντρα στο κέντρο πόλης και αφού εντοπίστηκε, αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.

• Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος νεαρού αλλοδαπού, διότι τον Φεβρουάριο του 2017, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα από την περιοχή της Τούμπας.

• Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου ομογενή, καθώς τον Μάρτιο του 2017, προσποιούμενος τον εργάτη εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας, απ’ όπου αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε χρηματικό ποσό και τραπεζική κάρτα.

• Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου άντρα, διότι το Νοέμβριο του 2017, εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων και αφαίρεσε, μαζί με γυναίκα συνεργό του, ένα πανί με 22 σταυρούς.

• Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου ημεδαπού, διότι κατείχε αγροτικό μηχάνημα για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή σε προγενέστερο χρόνο, ενώ σύμφωνα με δήλωσή του το είχε αγοράσει χωρίς όμως να έχει στην κατοχή του κάποιο αποδεικτικό έγγραφο.

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν μεγάλο μέρος των καταγγελλόμενων κλοπών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.