Οκτώ άτομα συνελήφθησαν χθες στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, ύστερα από έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης και της Ο.Π.Κ.Ε..

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 37 ετών, έπειτα από μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά οκτώ μικροδέματα ηρωίνης, δύο κινητά που χρησιμοποιούσε ο δεύτερος για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία του 37χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα μικροδέματα κάνναβης, ναρκωτικά δισκία, φιαλίδιο με μεθαδόνη, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 350 ευρώ, προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου, συνελήφθησαν τρεις νεαροί αλλοδαποί κι ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατείχαν μικροδέματα κάνναβης και ηρωίνης, ενώ κατασχέθηκε χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με πώληση ναρκωτικών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων, συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα που κατείχαν μικροδέματα ψυχοτρόπων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.