Συμμετοχή του Γραφείου Διασύνδεσης του ΠΑΜΑΚ σε έκθεση με αντικείμενο την εργασία και την εκπαίδευση

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Σε έκθεση με αντικείμενο την εργασία και την εκπαίδευση που θα διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετάσχει το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, παρουσιάζοντας, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεών της, τεχνικές και μεθοδολογία για την εξεύρεση εργασίας από τους νέους.

Ειδικότερα, η παρουσίαση του εργαστηρίου «CAREER DATE», θα γίνει τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, στις 2 το μεσημέρι, από τη σύμβουλο σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Σοφία Παναγιωτίδου, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Όπως επισημαίνεται από το Γραφείο Διασύνδεσης, «η αναζήτηση εργασίας μοιάζει με την αναζήτηση του άλλου μας μισού! Και τα δύο απαιτούν σωστή πληροφόρηση για τον “εαυτό” και τους “άλλους”, συστηματική έρευνα, εναλλακτικές επιλογές και πάθος!Όσοι συμμετάσχουν στο workshop “CAREER DATE” θα γνωρίσουν τα μυστικά της πετυχημένης επαγγελματικής ζεύξης».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.