Δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, τα ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, λόγω της κακοκαιρίας. ΑΠΘ, ΠΑ.ΜΑΚ. και ΑΤΕΙΘ θα παπραμείνουν κλειστά, λόγω των προβλημάτων που πρκλήθηκαν από τη χτεσινή χιονόπτωση.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας αναστέλλονται τα μαθήματα και η λειτουργία των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου για την Τετάρτη 11.1.2017.

Το Φοιτητικό Αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης θα λειτουργήσει κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η Π.Φ. Λέσχη θα συνεχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση.

Οι υπηρεσίες φύλαξης, καθαριότητας και συντήρησης θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας σε συνεννόηση με τους Προϊσταμένους τους.

Για τη διεξαγωγή μαθημάτων και τη λειτουργία των υπηρεσιών του Ιδρύματος την Πέμπτη 12.1.2017, θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του συστήματος θέρμανσης, γι' αυτό και το Ίδρυμα θα παραμείνει και σήμερα κλειστό.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Συνεχίζονται εντατικά οι προσπάθειες αποκατάστασης της κανονικής λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Η επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, με τη χιονόπτωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και οι συνεχιζόμενες αρνητικές θερμοκρασίες δυσχεραίνουν τον έλεγχο και την επισκευή των παγωμένων σωληνώσεων.
Το Πανεπιστήμιο, θα παραμείνει, ως εκ τούτου, κλειστό και σήμερα (Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017) και δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα.
Η πανεπιστημιακή κοινότητα του Ιδρύματος θα ενημερώνεται καθημερινά για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών και το χρόνο επανέναρξης της λειτουργίας του Ιδρύματος.

Στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, τα περισσότερα Τμήματα εξέδωσαν ανακοινώσεις, στος οποίες ενημερώνουν τους φοιτητές τους ότι δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, λόγω των προβλημάτων που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.

Μαθήματα δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα ούτε στα κρατικά ΙΕΚ.