Εγκαινιάζεται την Τετάρτη το 17ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς

|
THESTIVAL TEAM

Με την παρουσία του Δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη και του Αντιδημάρχου Παιδείας  Θόδωρου Παπουτσίδη,εγκαινιάζεται την ερχόμενη Τετάρτη…

 το κτιριακό σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζεται το 17ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς.

 

Το νέο σύγχρονο κατασκευαστικά σχολείο, που βρίσκεται στην περιοχή του Βότση και συγκεκριμένα επί της οδού  Ανατολικής Θράκης  10,  αποπερατώθηκε και δόθηκε σε χρήση. 

Διαθέτει δώδεκα αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία διευθυντή, υποδιευθυντή και δασκάλων,  βιβλιοθήκη, αίθουσα υπολογιστών, φυσικής και χημείας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, βοηθητικούς χώρους, χώρους υγιεινής/ΑΜΕΑ , αποθήκη – κυλικείο καθώς επίσης και μια αίθουσα για τις στεγαστικές ανάγκες του Συλλόγου Γονέων.

Το κτίριο είναι προσβάσιμο  στα ΑΜΕΑ. Παράλληλα διαμορφώθηκε ο αύλειος χώρος με διαγράμμιση τριών γηπέδων, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντ μπώλ, ενώ κατασκευάστηκαν κερκίδες και καθιστικοί χώροι. Το νέο σχολικό κτίριο καλύπτει τις στεγαστικές ανάγκες 276  μαθητών και λειτουργεί με τη μορφή του ολοήμερου σχολείου.

Παράλληλα την ίδια μέρα θα εγκαινιαστεί και ή έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Μιχαηλίδου, μέλους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, με θέμα «΄Ανθρωποι του κόσμου». Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 6 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.