Συνεχίζεται η δίκη για την 16χρονη Στέλλα

|
THESTIVAL TEAM

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά συνεχίζεται σήμερα η δίκη της υπόθεσης του θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη η οποία κατέληξε τον Απρίλιο του 2011 στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Σε προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου κατέθεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας, ανάμεσά τους και ο ιατροδικαστής που είχε εξετάσει τότε την άτυχη γυναίκα.

Παράλληλα, κατέθεσαν σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα οι γονείς της κοπέλας. Η μητέρας της κλαίγοντας διηγήθηκε στην έδρα τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ωρών της κόρης της αλλά και τον κλονισμό που υπέστη όταν αντίκρισε το παιδί της στο νοσοκομείο.

Στο εδώλιο δύο γιατροί

Σημειώνεται ότι κατηγορούμενοι στην παρούσα δίκη είναι δύο ειδικευόμενοι τότε γιατροί του νοσοκομείου Ρεθύμνου, οι οποίοι πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε φυλάκιση 30 μηνών για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Στο πλευρό των συναδέλφων τους βρίσκεται σύσσωμη η ιατρική κοινότητα της δυτικής Κρήτης ενώ τα δικαστικά τους έξοδα έχει αναλάβει το νοσοκομείο Ρεθύμνου με απόφαση της διοίκησής του.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.