Κρήτη: Ενώπιον του ανακριτή ο 34χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

|
THESTIVAL TEAM

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα για την απολογία του ο 34χρονος άνδρας, που δολοφόνησε τον 61χρονο πατέρα του, τη νύχτα των Χριστουγέννων, μετά από έναν άγριο καυγά.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, πατέρας και γιος δεν ζούσαν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο ο κατ’ ομολογίαν δράστης πήγε στο σπίτι του πατέρα του για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Με το πέρασμα της ώρας και ενώ οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, ξέσπασε καυγάς μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, με αποτέλεσμα ο γιος να πνίξει με τα χέρια του τον πατέρα του.

Ο 34χρονος υποστηρίζει πως όταν καταναλώνει αλκοόλ, «εξωτερικεύει έναν άλλο εαυτό». Ο δράστης μετά το φονικό έπεσε για ύπνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το άψυχο σώμα του 61χρονου βρήκε η αδερφή του η οποία μένει στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας.

Η αστυνομία κινήθηκε άμεσα και λίγη ώρα αργότερα εντόπισε και συνέλαβε τον 34χρονο ο οποίος ήταν σε άσχημη κατάσταση λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ ενώ ομολόγησε την πράξη του.

Ο 34χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι έχει κενά μνήμης και πως, όταν πίνει, «μεταμορφώνεται», «βγάζοντας» βίαιη συμπεριφορά.

Σημειώνεται πως σήμερα στις 11:00 θα τελεστεί η κηδεία του θύματος, στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Φορτέτσας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.