Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα οδηγηθεί σήμερα o θείος του Μάριου Παπαγεωργίου, που χθες το πρωί έβγαλε ένα περίστροφο την ώρα, που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πυροβόλησε τέσσερις φορές, ενώ βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του Εφετείου στην οδό Λουκάρεως

Λίγο μετά τις δέκα σήμερα το πρωί ο συγγενής του αδικοχαμένου παλικαριού, όπου το θρίλερ της απαγωγής και της δολοφονίας του το καλοκάιρι το 2012 είχε συνταράξει το πανελλήνιο, θα περάσει τις εισόδους των γραφείων εισαγγελέως και ανακριτή προκειμένου να λογοδοτήσει για την πρωτοφανή του ενέργεια. Ο άνδρας που χθες μετά τη νέα αναβολή που πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης για το Μάρτιο του 2018 κινήθηκε προς του δημοσιογράφους όπου εκείνη την ώρα συνομιλούσαν με τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου και ζήτησε να κάνει δηλώσεις on camera.

''Δεν μπορούμε να βρούμε το πτώμα του παιδιού γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια. Τα λαμόγια είναι παντού και γύρω μας. Ο Θεός όμως έχει άλλη γνώμη'', είπε ο θείος του αδικοχαμένου νέου και ξαφνικά έβγαλε από την δεξιά τσέπη του ένα περίστροφο και πυροβόλησε τέσσερις φορές, αφήνοντας εμβρόντητους όλους τους παρεβρισκόμενους.

Μάλιστα ο δράστης πάτησε τη σκανδάλη του όπλου επιπλέον δύο φορές, ωστόσο αυτό δεν εκπυρσοκρότησε καθώς στη θαλάμη του δεν υπήρχαν άλλες σφαίρες.