Δίωξη κατά του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα που συνδέεται με τους 2 τόνους ηρωίνης

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Δίωξη στον επιχειρηματία και πρώην ποδοσφαιρικό παράγοντα που κατηγορείται για τη μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1» το καλοκαίρι του 2014, ασκήθηκε σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του «Βήματος».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το μεσημέρι της Τρίτης δόθηκε νέα επιβαρυντική μαρτυρία κατά του επιχειρηματία και πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Βήμα, στη νέα απολογία της η σύζυγος του πλοιοκτήτη του «Noor 1» εμφανίζει τον πρώην παράγοντα ΠΑΕ της Αττικής να έχει όλη την ευθύνη για το ταξίδι του πλοίου με την ηρωίνη από τον Περσικό Κόλπο στην Ελευσίνα.

Η ίδια είπε ότι δεν προχώρησε νωρίτερα σε σχετικές αποκαλύψεις επειδή πίστευε ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας θα τη βοηθούσε να απεμπλακεί, ενώ ανέφερε ακόμη ότι ο σύζυγός της είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος λίγο πριν από τη σύλληψή της και αυτό το συμβάν θεωρεί ότι «δεν ήταν τυχαίο».

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.