Ξεκινούν από σήμερα τα λεωφορεία του ΑΠΘ

|
THESTIVAL TEAM

Ξεκινούν από σήμερα τα δρομολόγια οι τέσσερις λεωφοριακές γραμμές του ΑΠΘ για την εξυπηρέτηση των μελών…

της πανεπιστημιακής κοινότητας. H πρώτη λεωφορειακή γραμμή έχει αφετηρία το Parking της Διοίκησης και διασχίζει την Εγνατία (λεωφόρο Κ. Καραμανλή) προς τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Δασολογικής Σχολής στο Φοίνικα, το Αγρόκτημα της Γεωπονικής Σχολής, το κτίριο Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών, το Νόησις (Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας), και τερματισμό το νέο κτίριο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θέρμης.

Η δεύτερη λεωφορειακή γραμμή έχει αφετηρία το Parking της Διοίκησης και διασχίζει τις οδούς Κασσάνδρου – Λαγκαδά με κατεύθυνση και τερματισμό τη Σχολή Καλών Τεχνών (Καπναποθήκη στη Μονή Λαζαριστών).

H τρίτη λεωφορειακή γραμμή έχει αφετηρία το Parking της Διοίκησης με κατεύθυνση το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και αντίστροφα. Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη υπάρχει και δεύτερη αφετηρία επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

H τέταρτη λεωφορειακή γραμμή έχει αφετηρία το Parking της Διοίκησης με κατεύθυνση το Νοσοκομείο Παπανικολάου και αντίστροφα.

Για να δείτε τα δρομολόγια πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.