ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χάος στο κέντρο από πορείες μαθητών και φοιτητών

|
THESTIVAL TEAM

Χάος επικρατεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τους δρόμους να έχουν αποκλειστεί απο μαθητές και φοιτητές που κάνουν πορείες σε διάφορα σημεία της πόλης…

Ειδικότερα, πριν από λίγο περίπου 500 μαθητές από σχολεία της δυτικής Θεσσαλονίκης κινήθηκαν στην οδό Εγνατία και κατευθύνθηκαν προς τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης. Αυτή τη στιγμή, οι μαθητές κινούνται επί της Αγίου Δημητρίου με κατεύθυνση προς το ΑΠΘ.
Από την άλλη πλευρά της πόλης, ανατολικά, περίπου 200 μαθητές από σχολεία της Καλαμαριάς έκαναν πορεία μέσω της Β. Όλγας, πέρασαν από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και μέσω της 3ης Σεπτεμβρίου κινήθηκαν προς το κέντρο της πόλης, όπου αυτή την ώρα κάνουν πορεία προς διάφορες κατευθύνσεις.
Στην πλατεία Χημείου, συγκεντρώθηκαν νωρίτερα περίπου 200 φοιτητές του ΜΑΣ και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία, που την ώρα αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονικης.
Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει και η πορεία των Φοιτητικών Συλλόγων του ΑΠΘ. Οι φοιτητές άρχισαν να συγκεντρώνονται στο Πολυτεχνείο λίγο μετά τις 12.00 και από ώρα σε ώρα αναμένεται να ξεκινήσουν πορεία, πολύ πιθανό μαζί με τους μαθητές.
Οι οδηγοί των ταξί παραμένουν προς το παρόν συγκεντρωμένοι στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.