“Έγραψε” η ανακοίνωση της ΠΑΣΚΕΔΙ! Διαβάστε τι γράφει!

|
THESTIVAL TEAM

Ω ναι. Είναι αναρτημένη και σε καταστήματα εστίασης στη Θεσσαλονίκη. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστιάσης και Διασκέδασης, εξέδωσε μια ανακοίνωση…

για την αύξηση του ΦΠΑ σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια, που θα αφήσει ιστορία.

“Το καλαμάκι του καφέ στο στόμα σας γίνεται φονικό όπλο μιας που δεν ρουφάτε καφέ, αλλά το αίμα μας” αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση με τη φλαφυρή περιγραφή.  «Οι Νεοδημαρπάχτρες, αφού με την πολιτική τους έφτασαν τη χώρα ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία, έκλεισαν την πόρτα της βουλής κρύβοντας τις βρωμιές τους, που μας έπνιξαν..Και ήρθαν οι Σοσιαληστές να καθαρίσουν και ‘’καθάρισαν’’ τον λαό, τον επιχειρηματία, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο. […] Πόσο άχαροι είστε, πόσο πια να αποκαλυφθεί το απάνθρωπό σας πρόσωπο. Δεν μπορεί να πέσει και η μάσκα σας, που έγινε ένα με το δέρμα σας. Όμως σας πήραμε είδηση πια, εμείς που ακόμα καίει στην καρδιά η λαχτάρα για το καλό. Να φύγετε δεν σας θέλουμε” αναφέρει η ΠΑΣΚΕΔΙ.

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης ζητούν από πολιτικούς να μην μπαίνουν στα μαγαζιάτους , στα εστιατόρια, τα καφενεία και τα μπάρ, γιατί εκεί οι άνθρωποι πηγαίνουν για να χαρούν! “Εσείς τους λυπείτε, εσείς χαλάτε το κέφι (σπάνια πια χρησιμοποιείται η λέξη) τους. Η φιλοξενία είναι μια ιδέα που φτιάχτηκε μαζί με τους Έλληνες. Σας λέμε πως είστε ανεπιθύμητοι, γιατί αρπάξατε γιατί ληστεύετε και γιατί, σαν καλοί υπάλληλοι που είστε, εφαρμόζετε πιστά τις αρρωστημένες εντολές των ανωτέρων σας για αύξηση του ΦΠΑ στην Εστίαση από το 13% στο 23%, που θα έπρεπε κανονικά να πάει στο 5%, χωρίς να υπολογίζετε ότι αυτή η απόφαση θα στείλει χιλιάδες συναδέλφους μας στην φυλακή, ίσως και στην αυτοκτονία, ενώ άλλους τόσους εργαζόμενους στα σπίτια τους….ΝΤΡΟΠΗ σας και μόνο που το σκεφτήκατε….κι ας μην το πράξετε.»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.