Δικηγόρος παιδιών από τη Λέρο: Δεν υπάρχει ανατροπή – Συμβατή η ιατροδικαστική έκθεση με τα όσα έχουν καταθέσει παιδιά και γονείς

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Στη διαβεβαίωση ότι η ιατροδικαστική έκθεση είναι συμβατή με όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά, προχώρησε ο δικηγόρος, Παναγιώτης Αβρίθης, που έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση των παιδιών, μιλώντας στην εκπομπή “Ξυπνάμε Μαζί” στο Epsilon.

“Δεν υπάρχει καμία διαφορά από την ιατροδικαστική έκθεση. Η ιατροδικαστική έκθεση είναι συμβατή με όσα έχουν καταθέσει τα παιδιά και συμβατή κατά την άποψή μου με αυτά που έχουν καταθέσει οι γονείς. Οι πράξεις είναι δεδομένες. Το τι έχει γίνει και τι έχουν περιγράψει είναι απόλυτα συμβατό με αυτή την ιατροδικαστική έκθεση”, δήλωσε.

“Δεν έχουμε καμία ουσιαστική διαφορά. Οι ειδεχθείς πράξεις είναι δεδομένες, η προβλεπόμενη πονική κύρωση είναι δεδομένη, μην έχουμε την αίσθηση ότι το ποινικό μας σύστημα προβλέπει ποινή ισοβίου κάθειρξης, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται εξακολουθούν και παραμένουν τα ίδια και η κύρωση η εκτίμηση μου είναι ότι θα είναι η ίδια” τόνισε.

“Στα πλαίσια των εντυπώσεων, που προσπάθησαν κάποιοι να δώσουν, υπερέβαλαν, ως λαός είμαστε εκρηκτικός σε τέτοιες περιπτώσεις. Το πρόβλημα που πρέπει να δούμε και πρέπει να συμβάλλουν οι δημοσιογράφοι είναι η κοινωνική πλευρά του θέματος, ότι δεν είναι η μόνη περίπτωση. Δεν υπάρχει καμία ανατροπή” ανέφερε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.