Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη

|
THESTIVAL TEAM

Νεκρός εσωτερικά της περίφραξης του νοσοκομείου Παπανικολάου, βρέθηκε ο 17χρονος Αλέξανδρος Τανίδης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Πυλαία Θεσσαλονίκης πριν από 10 ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, η νεκροτομή που ολοκληρώθηκε από την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση, έδειξε ανακοπή καρδιάς, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Ο 17χρονος Αλέξανδρος Τανίδης, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου με εισαγγελική εντολή , όπου είχε μεταφερθεί στις 21 Φεβρουαρίου από το κέντρο φιλοξενίας του ΑΧΕΠΑ.

Ο 17χρονος είχε γνωρίσει την απόρριψη των γονιών του και είχε άλλα τρία αδέρφια.Τα δύο μικρότερα αδέρφια του φιλοξενούνται σε ίδρυμα της Θεσσαλονίκης και η  μεγαλύτερη αδερφή του ήταν η μόνη που ενδιαφερόταν για τον Αλέξανδρο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, ο Αλέξανδρος Τανίδης είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια που λέγεται παριλιστική σε ιδέες και αίσθηση μανίας καταδίωξης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.