Υπόθεση Παντελίδη: Αποχώρησε ο δικηγόρος

|
THESTIVAL TEAM

Με άλλον δικηγόρο φέρεται ότι προσέφυγε στην Εισαγγελία Εφετών η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για να προσβάλει την εισαγγελική διάταξη.

που έθετε στο αρχείο την έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή στον τραγουδιστή, καθώς ο Χαράλαμπος Λυκούδης αποχώρησε από την νομική εκπροσώπηση της.

Τη νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση επιβεβαίωσε η πλευρά του δικηγόρου, μιλώντας στην εφημερίδα espresso. «Η συνεργασία με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ολοκληρώθηκε και οι σχέσεις μας παραμένουν άριστες», ήταν η λιτή δήλωση του δικηγορικού γραφείου χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί αν η απόφαση ελήφθη λόγω διαφωνίας στους χειρισμούς της υπόθεσης.

Μετά την προσφυγή της οικογένειας, ο εισαγγελέας Εφετών θα είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν η υπόθεση θα αρχειοθετηθεί ή χρειάζεται περεταίρω διευκρίνιση, ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μπορεί να ζητήσει ακόμη και την άσκηση ποινικών διώξεων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.