Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Κοντά στους κατοίκους της Μάνδρας (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε σήμερα την Μάνδρα, συζήτησε με τη Δήμαρχο και κατέγραψε σε ποιες ελλείψεις και άμεσες ανάγκες των δημοτών η «ΕΛΠΙΔΑ» και το Ίδρυμα μπορούν να γίνουν αρωγοί, ώστε να επανέλθουν, και φανερά συγκινημένη άκουσε τις δραματικές μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν μέσα σε λίγη ώρα να καταστρέφεται το «βιός» τους ή έχασαν τους αγαπημένους τους. 

Μετά την επίσκεψή της η κ. Βαρδινογιάννη δήλωσε:

 “Σήμερα επισκέφτηκα συγκλονισμένη τους συνανθρώπους μας στην Μάνδρα που έζησαν δραματικές στιγμές χάνοντας τους αγαπημένους τους και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Συμμερίζομαι το δράμα τους και είμαι κοντά τους με όλη μου την καρδιά αυτές τις δύσκολες ώρες για τις οποίες δεν βρίσκω λόγια παρηγοριάς να τους πω, αυτό όμως που μπορώ είναι να τους μεταφέρω τη δύναμη και το μήνυμα που στέλνει το αγώνας των παιδιών που παλεύουν στο νοσοκομείο μας, ότι στη ζωή το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό, και πιστεύω πως με τη δύναμη της αγάπης και της συμπαράστασης από όλους μας θα τα καταφέρουν. Και η ζωή στη Μάνδρα θα ξαναρχίσει”.

πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.