Το συγκινητικό αντίο του Απόστολου Γκλέτσου στον πατέρα του (ΦΩΤΟ)

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Απόστολος Γκλέτσος αποχαιρέτησε τον πατέρα του, ο οποίος χθες έφυγε από τη ζωή.

Ο 76χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός της αεροπορίας, Ευστάθιος Γκλέτσος, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην “Κλινική Λαμίας”, όπου χθες κατέληξε.

Ο δήμαρχος Στυλίδας λοιπόν, έγραψε στο Facebook:

“1966 Αυτός ερωτευμένος με κόρη αριστερού από τον Τύρναβο, στρατιωτικός μόνιμος στην αεροπορία, η Βάσω όντως στους Λαμπράκηδες. Η οικογένεια του Στάθη κεντροδεξιά αξιοπρεπής της λαϊκής εργατικής δεξιάς.

Δηλώνει στην υπηρεσία αρραβώνα. Τον καλούν και του λένε αν προχωρήσει θα περάσει Αεροδικείο για απόταξη. Ο πατέρας της κοπέλας του κάνει μια σοβαρή συζήτηση και του λέει ότι πρέπει να κοιτάξει την καριέρα του , το πάμφτωχο Στυλιδιωτάκι ,στέλνει στο διοικητή του προσκλητήριο γάμου…Ξεκινάνε οι διωγμοί το Αεροδικείο γίνεται και αποφασίζει λόγω της εγκυμοσύνης να μείνει…….μας φάγανε οι μεταθέσεις βαρεθήκαμε το πήγαινε έλα … Οι συμμαθητές του παίρναν βαθμούς ….αυτός που είχε αριστεύσει στην ειδικότητα και είχε μετεκπαιδευτεί στην Αμερική, 18 μήνες, τίποτα στάσιμος..

Η σειρά του γίνανε αξιωματικοί αυτός όχι.. Από μια τυχαία συνάντηση η Βάσω έφτασε στον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ την άκουσε και αποκαταστάθηκε πλήρως…..η σχέση μας πέρασε δύσκολα, μου ‘μαθε όμως δυο πράγματα που είναι κλειδιά ευτυχίας, να ψάχνεις να ενδιαφέρεσαι που είναι η ανάγκη και το άδικο και να εμπλέκεσαι χωρίς να στο ζητάνε ρε…. Σήμερα έφυγε, καλή αντάμωση πάτερα….”

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.