Ηράκλειο: Στη φυλακή για βιασμό γυναίκας στη Χερσόνησο – Δεν έπεισε με τις εξηγήσεις του!

|
THESTIVAL TEAM

Δεν κατάφερε να πείσει τελικά εισαγγελέα και ανακριτή και μετά τη σύμφωνη γνώμη τους οδηγήθηκε στη φυλακή o 35χρονος Βρετανός, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μία 27χρονη συμπατριώτισσα του τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή της Χερσονήσου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ο 35χρονος συνελήφθη μετά την καταγγελία, που έκανε η νεαρή τουρίστρια στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής διασκέδαζε με τον 35χρονο σε μπαρ της περιοχής της Χερσονήσου στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την 27χρονη, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το μπαρ και να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της, εκείνος προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει μέχρι εκεί. Τότε, όπως κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα, την οδήγησε παρά τη θέληση της σε παράδρομο κοντά στο ξενοδοχείο και αφού την χτύπησε, την ακινητοποίησε και τη βίασε.

Η τουρίστρια κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, το πρωί του Σαββάτου και λίγες ώρες αργότερα άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, εντόπισαν τον Βρετανό και τον συνέλαβαν. Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στη Χερσόνησο, με φίλους του κατηγορούμενου και της κοπέλας, να προσπαθούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Από την πλευρά του ο 35χρονος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη θέληση της νεαρής κοπέλας.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.