Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ για την διακοπή υδροδότησης στο Ωραιόκαστρο

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Εργασίες αποκατάστασης σε αγωγό του δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο Ωραιόκαστρο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, να υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης  στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Θεσ/νίκης, Κονταξοπούλου, Φιλλίπου, Ηρώων, Κομνηνών, Υψηλάντου Καποδιστρίου καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

“Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 έως τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης σε αγωγό Φ200mm του δικτύου ύδρευσης στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου-Μελλισοχωρίου περιοχή Ωραιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης  στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Θεσ/νίκης, Κονταξοπούλου, Φιλλίπου, Ηρώων, Κομνηνών, Υψηλάντου Καποδιστρίου καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι  απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.