Οργισμένοι κάτοικοι του Μενιδίου με μαύρες σημαίες διαμαρτύρονται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (ΦΩΤΟ&VIDEO)

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιούν οι κάτοικοι του Μενιδίου, με αφορμή τον άδικο θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα.

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, αυτή τη φορά έξω από το υπουργείο, για την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα των Ρομά.

Περίπου 200 κάτοικοι και μέλη συλλόγων γονέων, συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου και από εκεί αναχώρησαν με πούλμαν για το υπουργείου, όπου έφτασαν περίπου στις 20.00, κρατώντας μαύρες σημαίες και πλακάτ που έγραφαν “έξω η πρέζα”.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr ο δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός ανέφερε ότι «δεν έχει κανονιστεί κάποια συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη» ωστόσο η σημερινή κινητοποίηση «είναι μια συνέχεια της πίεσης που ασκείται από τους συμπολίτες μας κι εμάς, την ενιαία δημοτική αρχή, προκειμένου η πολιτεία να σκύψει στο πρόβλημά μας».

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του newsbeast.gr:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.