Κομοτηνή: Της έκαναν παρατήρηση για τα νύχια της και την έδειραν μέχρι αναισθησίας! (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας έχει προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής και αφορά τον ξυλοδαρμό νεαρής φοιτήτριας στο ΤΕΦΑΑ από δυο συμφοιτήτριες της.

Όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια πρόβας παραδοσιακών χορών στο αμφιθέατρο. Η νεαρή φοιτήτρια αφού αρχικά δέχθηκε φραστική επίθεση για τα νύχια της, έπειτα οι δυο συμφοιτήτριες της, την έσπρωξαν και αφού την πέταξαν στο έδαφος άρχισαν να την κλωτσάνε σε όλο της το σώμα, μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Η κοπέλα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες.

Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση είναι η στάση που θέλησε να κρατήσει η σχολή απέναντι στο περιστατικό. Η ίδια καταγγέλλει ότι καθηγητής της σχολής προσπάθησε να συγκαλύψει το περιστατικό, συμβουλεύοντας την να μην δημοσιοποιήσει την υπόθεση και πληγεί η εικόνα της σχολής .

Η νεαρή φοιτήτρια όμως δεν υπάκουσε, κατήγγειλε το bullying που δέχτηκε και τον άγριο ξυλοδαρμό και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

 

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.