Σάλπαρε το πρώτο πλοίο για φέτος από Θεσσαλονίκη για Σποράδες (ΦΩΤΟ&VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Τα δρομολόγιά του για την Σκιάθο, την Σκόπελο και την Αλόννησο, ξεκίνησε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη το επιβατηγό ταχύπλοο της Hellenic Seaways, 

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες ξεκίνησε χθες.

Φέτος, τα δρομολόγια της Hellenic Seaways θα ξεκινούν από την Θεσσαλονίκη στις 10:00, και θα επιστρέφουν στην πόλη στις 18:40.

“Οι κρατήσεις πηγαίνουν καλά, οι πληρότητες είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα για εμάς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και ο κόσμος με τις υπηρεσίες που του παρέχουμε” τόνισε στο thestival ο Γιάννης Δημητριάδης, ναυτιλιακός πράκτορας του Flying Cat 4.

Μέχρι τις 29 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται πέντε δρομολόγια την εβδομάδα εκτός από Τρίτη και Τετάρτη, ενώ από τις 30 Ιουνίου τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 59 ευρώ το άτομο ανά διαδρομή, ενώ αν εκδοθεί εισιτήριο μετ’ επιστροφής, υπάρχει 30% έκπτωση και η τιμή κατεβαίνει στα 100 ευρώ.

Ακόμη, υπάρχει 50% έκπτωση στο εισιτήριο για φοιτητές, πολύτεκνους και παιδιά, ενώ θα ισχύσει και φέτος το πρόγραμμα Deals For You της Cosmote με δωρεάν επιστροφή. Θα υπάρχουν και εκπτωτικά εισιτήρια που ξεκινούν από 22 ευρώ, σε περιορισμένο αριθμό.


Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.