Βόλος: Πέθανε και άφησε κληρονομιά στο γιο του όπλα από τον πόλεμο!

|
THESTIVAL TEAM

Ένα μικρό οπλοστάσιο με χειροβομβίδες και πυροβόλα όπλα… κληροδότησε στον γιο του ένας ηλικιωμένος ο οποίος απεβίωσε στον Βόλο! Εκείνος, που κατοικεί στην Αθήνα, δεν έψαξε καν το πατρικό του, αλλά ζήτησε από τον… Στρατό να κάνει έρευνα.

Πριν από πέντε χρόνια, ο ηλικιωμένος είχε ενημερώσει το γιο του ότι στο σπίτι του στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής στον Βόλο είχε κρυμμένο πολεμικό υλικό από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έτσι, όταν πέθανε, το παιδί του φοβήθηκε μήπως γίνει κάποιο ατύχημα ή βρεθεί μπλεγμένος και ζήτησε εγγράφως από τις στρατιωτικές αρχές να αναζητήσουν το υλικό, αν βέβαια υπήρχε.

Το τετράγωνο όπου βρίσκεται το σπίτι αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας από τους αστυνομικούς και οι πυροτεχνουργοί το ερεύνησαν με προσοχή. Πράγματι, βρήκαν στο σπίτι ένα πολεμικό τυφέκιο Μάουζερ με φυσίγγια και τρεις αμυντικές χειροβομβίδες τις οποίες παρέλαβαν μαζί με το όπλο για να τις εξουδετερώσουν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.