Σταμάτη για τα εμπόδια στην αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου: Δεν δόθηκε καμία εγγύηση στην ολότητα της

|
THESTIVAL TEAM

Θρίλερ με την αποφυλάκιση του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιώτης που είχε εκδηλώσει την πρόθεση να δώσει τα 200.000 ευρώ στην οικογένεια του πρώην υπουργού δεν το έχει πράξει ακόμα.

Στην γειτονιά της στο Χαλάνδρι η Βίκυ Σταμάτη πληροφορήθηκε τις εξελίξεις σήμερα το πρωί. Στις 12:30 κατέβηκε από το διαμέρισμα της κρατώντας σφιχτά από το χέρι τον γιό της και είπε στους δημοσιογράφους: «Δεν δόθηκε καμία εγγύηση στην ολότητα της. Προσέξτε έγινε μια εξυπηρέτηση και αυτό μόνο έχω να καταθέσω τώρα. Ο Κύριος Τσοχατζόπουλος είναι σε μία τεράστια αγωνία και αναμονή. Αδημονεί».

Σε βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου υπάρχει και δεύτερη ποινή φυλάκισης 5,5 ετών και πρόστιμο ύψους 210.000 ευρώ για ψευδές πόθεν έσχες, που θα πρέπει να συμψηφιστούν με τις ποινές για τα εξοπλιστικά προγράμματα ώστε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Οι δικηγόροι του δίνουν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να ξεπεράσουν νομικά και αυτό το πρόβλημα.

Η Βίκυ Σταμάτη σχολίασε ότι δεν γνωρίζει αυτά τα δεδομένα και ότι ανησυχεί για την υγεία του συζύγου της: «Δεν έχω ακόμα συλλέξει τα στοιχεία. Τα συλλέγω και θα σας ενημερώσω εν καιρώ. Αυτό κάνω. Αυτό το τριήμερο για αυτόν είναι επιβαρυντικό είναι σε ένα περιβάλλον ανθυγιεινό για να μην πω τοξικό και γίνομαι γραφική. Είναι μολυσματικό το περιβάλλον. Αυτό που γίνεται πλέον είναι κατάχρηση. Θέλουμε να κάνουμε ότι κάνει μια Ελληνική οικογένεια. Μια παραδοσιακή Ελληνική οικογένεια. Να ενωθούμε. Να ενωθούμε», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των δικηγόρων του ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναμένεται να αποφυλακιστεί την ερχόμενη Τρίτη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.