Κατέφτασαν οι Ισραηλινοί, την Δευτέρα έρχονται οι Τούρκοι!

|
THESTIVAL TEAM

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης “έπιασε” στις 7 το πρωί το κρουαζιερόπλοιο “Golden Iris”. Συνολικά 750 Ισραηλινοί τουρίστες έφτασαν στη Θεσσαλονίκη,  παρέα με δημοσιογράφους…

του τουριστικού ρεπορτάζ και θα παραμείνουν εδώ μέχρι και τις 16.00 οπότε και θα αναχωρήσουν με προορισμό το λιμάνι της Σάμου. Το κρουαζιερόπλοιο, μήκους 163,5 μ., ξεκινά και καταλήγει στο Ισραήλ, ενώ μεταξύ των προορισμών του είναι και το λιμάνι του Βόλου.

Το Golden Iris δεν είναι το μόνο κρουαζιερόπλοιο που θα “πιάσει” αυτό το καλοκαίρι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Την ερχόμενη Δευτέρα θα καταφτάσει και το “Ocean Majesty” – το οποίο γνωρίζουμε απο πέρυσι- με 650 τούρκους επιβάτες. Το “Ocean Majesty” θα παραμείνει για έξι ώρες στο λιμάνι της πόλης, από τις 8.00 έως τις 14.00. Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, το Αλατζά Ιμαρέτ και τα “Λουτρά Παράδεισος.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.