Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από τα κουνούπια;

|
THESTIVAL TEAM

Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από τα κουνούπια και κυρίως από τον ιό του Δυτικού Νείλου…;

Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα δώσουν επιστήμονες σε εκδήλωση ενημέρωσης που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, από το τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώθηκε:
Το τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έχοντας ως στόχο την πρόληψη και προστασία της Δημόσιας Υγείας, θα πραγματοποιήσει με τους Ιατρούς Δημόσιας Υγείας κα Σιδηροπούλου Μαρία προϊσταμένη του τμήματος , κα Παύλου Ιωάννα και κα Παναγοπούλου Αγγελική, στον Δήμο Δέλτα ενημέρωση του κοινού για τα μέτρα προφύλαξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου και τα κουνούπια γενικότερα.
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21/6/2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 7 μμ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου στην Σίνδο που μας παραχωρήθηκε από τον Δήμαρχο κο Ν. Γιουτίκα.
Το κλιμάκιο των ιατρών θα συνοδεύσει και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τα θέματα Υγείας κος Αποστολίδης Θεοχάρης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.