Θεσσαλονίκη: Κατάστημα Pull and Bear στο ιστορικό κτίριο που στέγαζε το Fokas Sport

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι διευρύνει τη συνεργασίας της με τον όμιλο Inditex, εξέδωσε η Trastor, καλωσορίζοντας παράλληλα την “Pull & Bear” ως “μισθωτή στο νεοαποκτηθέν ιστορικό ακίνητο της, επί της οδού Τσιμισκή 64, στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, δήλωσε σχετικά:

“Η ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών αποτελεί βασική παράμετρο των επενδυτικών επιλογών της Trastor. Στη κατεύθυνση αυτή η μίσθωση του ακινήτου μας επί της οδού Τσιμισκή από τον Όμιλο Inditex, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ένδυσης-υπόδησης παγκοσμίως, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στις επενδυτικές επιλογές μας. Tαυτόχρονα, η εν λόγω μίσθωση θα ενισχύσει σημαντικά την οικονομική θέση της Εταιρείας με μακροχρόνια οικονομικά οφέλη για τους μετόχους μας.”

Η Pull&Bear ξεκίνησε το 1991 και ειδικεύεται στο νεανικό γυναικείο και ανδρικό ένδυμα. Aνήκει στον Όμιλο Inditex (Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home και Uterqüe), κι έχει παρουσία σε 72 αγορές με ένα δίκτυο άνω των 970 καταστημάτων και το online κατάστημα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.